100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Graviola rendelés

A természetes kemoterápia

A Graviola jelentőségét felértékelheti az a tudományos megállapítás, mely szerint a szúrszop gyümölcse hatékony daganatellenes összetevőket tartalmaz.

Ahogy a ’filnatropikum.com’ internetes portál fogalmazott. „A szúrszorpról azt feltételezik, hogy le tudja győzni a rákot. A gyümölcs és természetes kivonatai olyan anyagot tartalmaznak, amely hatásos lehet a jövőben a rák ellen”.
Az említett „hatásos anyag” nem más, mint az ’annóna acetogenin’ (’Annonaceous acetogenins’). A vizsgálatok szerint az acetogeninek a graviola fa leveleiben, szárában, kérgében valamint gyümölcsének a magvaiban termelődnek.
Hosszú láncú zsírsav származékok, amelyek kísérletek eredményeinek az értelmében toxikus hatást fejtenek ki a rákos sejtekkel szemben. Kimondottan csak a fertőzött sejtet támadják, az egészséges sejteket érintetlenül hagyják. „Működésük” így nem okoz további egészségkárosító hatásokat

A ’The Journal of Natural Products’-ban 1999-ben az acetogenineket, ígéretes tumorellenes és peszticid anyagokként írták le. Utóbbi jelentése a ’járvány’ (’pestis’) és ’ megölni’(’caedere’) latin szavakból tevődik össze.
Az acetogenineket az ’40-es évek végétől kezdve tanulmányozzák, és a graviola természetes hatóanyagai közé sorolják.

A rákkutatás palettájára érdemileg a ’90-es években került fel a Graviola:

Még abban az időben 8 orvosklinikai (főleg állatokon végzett) kísérlet során igazolták, hogy az acetogeninek valóban képesek kifejteni  tumor -és rákellenes hatásokat.

3 laboratóriumi vizsgálat egyaránt azt az eredményt hozta, hogy az acetogeninek hatásosan gátolhatják a daganatos sejtek membránjaiban lezajló enzimatikus folyamatokat.

A Graviola hatóanyagai csak a fertőzött sejteket támadják,  az egészséges és megmaradt sejteket érintetlenül hagyják.

Megállapították, hogy az acetogeninek hatékonyak a tumor eketron transzport rendszerére.

Az acetogeninekkel kapcsolatos kutatások egy része az USA-ban az indiana állambeli Purdue Egyetemen történt. A vizsgálatok fontosságát jól jelzi, hogy olyan nagy szervezetek, mint a Nemzeti Rákkutató Intézetvagy a Nemzeti Egészségtudományi Intézetfinanszírozták a költségek nagy részét.

A Purdue Egyetemtől, Dr. Jerry McLaughlin elmondta, hogy úgy találták, hogy a Graviola aktív hatóanyagai, az acetogeninekkel az élen, képesek áthatolni a rákos sejtek által felállított immungátakon, így belülről pusztíthatják el a fertőzött sejtet.

Az ’annónia acetoganinek’ további vizsgálatai során kimutatták, hogy 12 különböző ráktípus (köztük pl.: a mell -, a petefészek -, a vastagbél -és a prosztatarák) esetén érezhetőek lennének rák -illetve tumorellenes hatásaik.

2003-ban taiwani kutatók dokumentálták, amint a graviola fő acetogeninjeinek egyike, az ’annonacin’ a  méhnyakrák, az emlőrák, a bőrrák sejtvonalai ellen toxicitással rendelkezett.

A ’Virginia Tech’ egy 2011-es tanulmányában arról írt, hogy tudósaik úgy találták ,hogy a Graviola kivonatának fogyasztása során mérséklődött a rákos sejtek kialakulása mellrákos betegeknél.

A Graviola hatásai igazán felérétkelődnének azáltal, hogyha a gyümölcs bioaktív összetevőinek, az acetogeninek rákellenes hatásait általánosan elismernék. – A tudományos eredmények bíztatóak ugyan, de jelenelg mindez még várat magára!

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Graviola

GRAVIOLA árak:
Graviola
Gyümölcsvelő » 500ml
= 5 471 ft / üveg

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva